ADANA / YÜREĞİR - Anadolu Efes İlkokulu

Abdullah KARAKUŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1971 Yında Malatya´da doğdum. İlkokulu kendi köyümde bitirdikten sonra orta ve lise öğrenimimi Malatya Sümer Lisesinde sürdürdüm.1990 Yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümüne yerleştim.1994 yılında Üniversite öğrenimimi bitirdikten sonra aynı yıl Van´ın Çaldıran İlçesi Yukarı Gülderen Köyünde ilk öğretmenliğe adımımı attım. 1999 Yılının sonlarında Adana Doğankent Ümmügülsüm-Hilmi Cananoğlu İlköğretim Okuluna il dışı yer değişikliği ile geldim. 2006 Yılında Yüreğir Mehmet Adil İkiz İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandım.Daha sonra Yüreğir Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcısı olarak görevlendirildim.2016 yılında Anadolu Efes İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaya başladım. Aynı yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü Mezunu oldum.

Evli ve iki erkek çocuğu babası olup, halen Anadolu Efes İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktayım.