ADANA / YÜREĞİR - Anadolu Efes İlkokulu

EROL KARARMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Erol Kararmaz, 1968 Osmaniye Düziçi doğumludur. İlkokulu Çamiçi  Köyü İlkokulunda, Ortaokulu Karacaören Köyü Ortaokulunda , Liseyi Düziçi Öğretmen Lisesinde Tamamladı.1989 yılında Hatay Eğitim Yüksek Okulundan mezun oldu.04/01/1991 tarihinde Kars ili Kağızman İlçesi Bulanık İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak  göreve başladı ardından 16/03/1992 tarihinde Şanlıurfa Merkez Kızlar İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görevine devam etti. 15/09/2000 tarihine kadar bu okulda görev yaptı. Bu okulda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı 1997 YILINDA BİZZAT İLKÖĞRETİM GENEL MÜDÜRÜ Sn. EKREM YANGIN KIZLAR KÖYÜ İLKOKULUNA GELEREK Çalışmaları yerinde incelemiştir.

2003 yılına kadar Karaisalı Bucak İlköğretim okulunda,2003-2005 yıllarında Yüreğir İsmail Sefa Özler İlköğretim Okulunda, 2005-2011 yıllarında Çukurova Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2009 yılında Lisans Tamamlama yaparak eğitimini 4 yıla tamamlamıştır. 23/06/2011 tarihinde Anadolu Efes İlkokuluna sınav puanı ile Okul Müdürü olarak atanmıştır.Halen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi “İnsan Kaynakları Yönetimi” bölümünde 2. Üniversite eğitimine devam etmektedir.

Aldığı Hizmetiçi Eğitimler:İlköğretim Programları Tanıtım Semineri,AB Uyum Sürecinde Sivil Toplum ve Kamu kuruluşlarının İşbirliğinin Güçlendirilmesi Semineri,Otistik Çocukların Eğitimsel Tanıma Ve Değerlendirilmesi,Dehb Olan Çocukların Eğitimi Semineri,Davranış Bozukluğu Olan Çocukların Eğitimi Semineri,Halk Kültürü Dersi Semineri,Suç ve Şiddete Eğilimli Öğrencilere Yaklaşım Semineri,Özel Eğitim Semineri,Yönetici Eğitimi Semineri (Öğrenme ve Öğretmede Yeni Stratejiler),Yönetici Eğitimi Semineri(Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor: Öğretmenin Geleceği-Geleceğin Öğretmeni),Uzaktan Eğitim Yöntemi,İntel Gelecek İçin Eğitim Kursu,Temel Bilgisayar ve İnternet Kullanım Kursu ve Muhakkiklik Kurslarını başarı ile tamamlamıştır.

E –AKADEMİ: 4+4+4 Eğitim Sistemi Tanıtımı,Bilişim Teknolojileri Office 2007 Word ve Excel Kursu,Bilgi Güvenliği Yönetimi Semineri, SBS ve PYBS Kursu´nu E- Akademi modülünde tamamlamıştır.