ADANA / YÜREĞİR - Anadolu Efes İlkokulu

Ara

Okullarda Orman Projemizi tüm sınıflarımızda yaygınlaştırmak için anasınıfı öğretmenlerimizin okul panosu hazırladı.Amacımız orman eko-sistemi hakkında tüm öğrencilerimizin bilgi sahibi olmasıdır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından taşıma merkezi okullarımıza ve bazı ana okullarımıza yapılan yemek yardımı için başta Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çelik'e ve emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürü borç biliriz.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında başladığımız Okullarda Orman Projemiz ile öğrencilerimize ekosistem,biyoşeçitlilik konularında bilinçlendirmeye devam ediyoruz.

Ara

Okulumuzda ''Kadına Şiddete Hayır'' sloganı ile farkındalık yaratmaya devam ediyoruz.Erkek çalışanlarımız bayan arkadaşlarımıza karanfil vererek  kadına yönelik şiddetle mücadele yolunda bizde varız diyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile coşkuyla kutladık.

Kas

Öğrencilerimizin  fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde tamamlamalarını desteklemek ve farklı ortamlarda uyum içinde hareket edebilme yeteneklerini geliştirmek için Oyuncak Bankası'na gittik.Çocuklar hem temel kodlama hem de çeşitli algoritmik düşünce becerisini kazandıracak etkinlikler yaptılar.

Kas

Okulumuzda yürütmeye başladığımız sosyal aktivitelerimiz ile öğrencilerimizin gelişimini destekliyoruz.

Kas

Çocuklarımızın zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla okulumuzda ücretsiz zeka oyunları kursu vermeye başladık.

Kas

Büyük Şehir Belediyesi'nin Bando Takımı okulumuza geldi.Tüm öğrencilerimiz coşku ile müzik şölenini dinledi.

Kas

Ekim ayı içerisinde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile tüm öğrencilerimizle kutlandı.

Ekm

Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için koridorlara kitaplıklar ve yaşlarına uygun kitaplar yerleştirdik. Minik kitap kurtlarımız teneffüs saatlerinde bile kitap okumaya başladılar.

Ekm

Halk Oyunları Eğitmenlerimiz Sn. İsmet UÇAR ve Nurçin ALTIPARMAK ile çocuklarımızın hem bedensel,sosyal,bilişsel gelişimlerini desteklemek hem de sanatsal duygularını geliştirmek için çeşitli yöresel halk oyunlarını çocuklarımıza kazandırmayı amaçlıyoruz.

Ekm

Sınıflarımızda çeşitli kodlama etkinlikleriyle Codeweek Haftasını kutluyoruz.

Şbt

çevrede ticari faaliyetlerin artması ile giriş ve çıkışlarında oluşan trafik yoğunluğu

Kas

KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN İSTİYORUZ.

BİR KİTAPTA SENDEN OLSUN.