ADANA / YÜREĞİR - Anadolu Efes İlkokulu

GÜVENLİ OKUL YOLU

Okulumuzun bulunduğu çevrede ticari faaliyetlerin artması ile giriş ve çıkışlarında oluşan trafik yoğunluğu öğrenci ve velilerimizin can güvenliğini tehdit etmemesi için Trafik Eylem Planımız çerçevesinde yetkili merciler ile iletişime geçilmiştir. Adana Büyük Şehir Belediyesinden okul giriş çıkışlar da okulun bulunduğu sokağın taşır vasıtalara kapatılması, okul levha sayılarının arttırılması, Yüreğir Belediyesinden kaldırım yapılması vb. konularda okul yolu güvenliği için yardım talep edilmiştir. Adana Büyük Şehir Belediyesi okul levhalarını güncellemiş, Yüreğir Belediyemiz kaldırım ihtiyacının tespiti için ekip gönderip tespit çalışmalarına başlamıştır.

Yayın: 28.02.2022 - Güncelleme: 28.02.2022 15:25 - Görüntülenme: 247

Etiketler :